Moda e pentru oameni cu banii

eu nu am stiut ce e aia moda de haine.. pana la 20 de anii ,, nu am avut posibilitate sa fiu in pas cu moda..stiti o vorba batraneasca!!! Sarac si Curat .

postat: sâmbătă 16 mai 2009 la 10:48 4126 vizite, 6 raspunsuri, »

Se poate si cu bani mai putini - trebuie doar sa fii creativ!

Ovi

duminică 9 august 2009 la 16:57

salut, eu as spune ca se poate si cu ce ai, intr-adevar trebuie sa fi creativ

luni 10 august 2009 la 11:04

Hai sa fim seriosi,moda nu e,numai,pentru oamenii cu bani.Moda poate fi si pentru oameni simpli. Nu de multe ori,am vazut pe strada persoane,chiar publice,imbracate,parca in timpul unui cutremur si nu stiau ce sa-si arunce pe ei,ca asta facusera,isi aruncasera ceva pe ele! Acum,vreo doua saptamani,la Antena 2,Ilinca Vandici,a aparut pe ecran,sigur "imbracata "de o stilista,cu cisme gen "motanu' incaltat",trecute de genunchi,rochia lucioasa,care era foarte decoltata,fara spate,o purta peste un maieu gen barbatesc,crem.Preferam,sa asorteze la rochie un pantof,sau o sanda,iar maieul sa-l tina pentru dormit,iar decolteul putea fi acoperit cu un bolero din tiul! Dar,eu nu sunt stilista asa ca imaginea Ilincai din seara aia,mi-a adus mai multe riduri,la cate strambaturi am facut din minut in minut.Prezentatoarele,mai rar prezentatorii,sau realizatorii inainte de aparitia,pe sticla oare,nu se privesc in oglinda,sa vada ca sunt penibili in felul cum au fost imbracati. Mai nou,ca accesoriu a iesit genul de palarioara-varza,pusa intr-o parte,ca asa e trendu'!Da,de cand? Sa porti,mini-varza,mini-poseta,mini-joben,mini-mini?

luni 7 decembrie 2009 la 06:34

Eu urmaresc aproape in fiecare zi emisiunea "Politia vestimentară" de la Discovery Travel& Living, unde o persoană care se îmbracă total aiurea este îndrumată ( şi cu ajutorul unui cec de 5.000 de dolari ) să îşi schimbe stilul vestimentar. Emisiunea este educativă pentru că poţi vedea ce stil trebuie să adopte o persoană de o anumită vârstă, ocupaţie, statură. Mai poţi vedea care sunt noile tendinţe în modă. Pentru cei interesaţi de modă o recomand călduros.

miercuri 27 ianuarie 2010 la 10:53

Se poate si cu ce ai insa...sincer se duc repede toalele ieftine, se strica intra la apa, se decoloreaza....d-aia alea scumpe originale sunt preferate!

sâmbătă 8 ianuarie 2011 la 00:13

hmm, marius ai partial dreptate, insa si alea scumpe sa stii ca trebuie sa le speli la o anumita temperatura, ca altfel o sa ai surprize!

miercuri 9 noiembrie 2011 la 02:39