la un zambet distanta de a ma indragosti

intotdeauna am crezut ca increderea si frumusetea vin din interior, insa uneori nu strica putin ajutor din afara. am 18 ani si nu numai ca increderea imi lipseste cu desavarsire dar si pofta de viata . inca de mica am avut probleme cu dantura ,fiind mostenire de la parinti, dar atunci nu eram inconjurata de atatea reviste de actualitate si de nebunia in cautarea perfectiunii. ca si cum asta nu ar fi de ajuns primele si unicele vizite la dentist m-au speriat atat de rau incat am mi-am dat peste cap regimul alimentar incercand toate produsele farmaceutice de pe piata si apoi toate mancarurile . am cazut intr-o depresie puternica neglijand totul la propria persoana. de aceea vin aici cu mari sperante, in cautatrea unui zambet sanatos si frumos care sa imi redea pofta de viata. am tot urmarit pe la televizor cum dintr-o dantura imposibil de reparat a iesit o capodopera . intreaga dantura este dezordonata si ingalbenita, iar dintii din fata sunt strambi , unul peste altul si s-a format o carie intre ei. am fost la niste doctori care a actionat cum a crezut de cuviinta, insa tot am dureri si a inceput sa miroasa tare neplacut. iar dintii de jos.....cei mai strambi posibili...va rog ajutati-ma ...

postat: marţi 19 aug 2008 la 15:55 1260 vizite, 0 raspunsuri, »