dinti sanatosi......solutia financiara

Buna ziua,

sunt tanara....muncesc de dimineata pana seara, este ok atat timp cat muncesti.....dar cum oare se explica ca nu-mi ajung bani pentru cativa dinti. Eu nu am gasit raspunsul, poate ma puteti ajuta, cel putin cu plata a unei parti din lucrare.

Multumesc

postat: luni 4 aug 2008 la 20:00 2235 vizite, 3 raspunsuri, »

sunt tehnician dentar..si stiu ce preturi audoctorii pt niste lucrari protetice..nu e corec..sincer..noi ca tehnicieni platim materiale..angajati..curent..etc...De exemplu noi avem [pretul pe un dinte de portelan 150 ron..iar eul cere pacientului 350 ron..pe ce baza??nici noi nu intelegem bine tehnica asta a lor..dar na` ei au facut 6 ani de fac...noi 3..asa ca..eu va cred caci o lucrare intreaga sus de semiportelan ajunge vreo 1200 ron (la noi) iar ei cer 2500 sau chair mai mult. e DIFERENTA,NU?? IN AFARA DE FAPTUL CA EI INCASEAZA separat pentru tratamente..,slefuit..etc..

vineri 20 februarie 2009 la 22:52

Iata solutia:la fiecare plata(avans/lichidare) pui o parte din bani intr-un plic,avand convingerea ca nu te vei atinge de ei. De obicei merge,nu intotdeauna. Chestia e ca se cheltuie cat se castiga,fie mult,fie putin.

duminică 13 septembrie 2009 la 02:26

Preturile sunt in general foarte mari, insa cred ca mai importan te rezultatul..daca iti faci o lucrare ieftina o sa iti para rau si o sa zici ..mama ce n-as da sa fi dat mai multi bani dar sa am un zambet frumos. Aici e o sabie cu doua taisuri. Mai bine cred eu, astepti o luna doua in plus, pui ceva bani deoparte si faci o treaba cum trebuie.

Tratamente naturiste

marţi 27 septembrie 2011 la 22:52