Cât de sănătos este zâmbetul tău

Aşteptăm sugestiile voastre legate de campania iniţiată de Europa FM, Velevet Dental şi SfatulMedicului.ro. Ce acţiuni credeţi că ar fi cele mai potrivite pentru a promova sănătatea dentară? Ce informaţii vă doriţi să găsiţi pe europafm.ro despre igiena orală?

postat: vineri 18 iul 2008 la 16:51 2295 vizite, 5 raspunsuri, »

felicitari pentru initiativa !

Cred ca toate informatiile care tin de igiena orala sunt binevenite cu atat mai mult cele legate de igiena ,in general .

nu reusesc eu sa respect ca la carte sfatul medicului stomatolog dar de doua ori pe zi tot reusesc sa -i ingrijesc si sa schimb periuta de dinti la 2 luni !

bafta multa in continuare !

am cel mai tare stomatolog ! daca sunte-ti din Pitesti si aveti nevoie va dau informatia !

sâmbătă 19 iulie 2008 la 15:57

cred ca este foarte importanta igiena si mai ales cea dentara

cred ca daca sar introduce si spalarea pe dinti si in crese sau gradinite cu program prelungit copilului i-ar intra mai bine in reflex spalatul pe dinti mai des pentru cind va fi mai mare

sa primim prin posta beneficiile si noile produse care apar si de ce nu chiar si produse

luni 21 iulie 2008 la 12:19

Da, igiena este necesara. Dar daca veti privi zâmbetul la romani, veti constata ca acestia zimbesc printre dinti sau gingii. Nimeni nu-si pune insa intrebarea de ce.

In lume se fac reparatii la dinti la preturi uriase, comparativ cu... salariile de la noi. Din nefericire este un paradox. Preturile sunt aliniate la cele din exterior. Daca ar fi mai mici la noi, ar veni strainii sa faca lucrarile aici. Cum insa sa facem fata cheltuielilor daca pentru niste lucrari de o luna trebuie sa platesti cu salariul intreg pe 1,2,3 ani? Din nefericire, asigurarea de sanatate nu te ajuta cu nimic in Romania. In strainatate, daca esti asigurat ai toate sansele sa ai si dantura buna. Ministerul sanatatii face orice numai in acest sens (ca sa-si repare lumea dantura) nu face nimic. Sfaturile, consultatiile gratuite, reclamele la pastele de dinti ajuta ca o frectie la un picior de lemn. Cei care fac reclama la pastele de dinti, incaseaza sume uriase si nu am vazut sa dea nimic inapoi, o reparatie gratuita, macar o radiografie dentara gratuita. Toata lumea este pusa pe luat.

marţi 22 iulie 2008 la 07:40

este interesat de citit despre influenta fluorului din pasta de dinti asupra organismului. Fluorura de sodiu e de fapt otrava pt. sobolani.

Cautati pe net: fluor otrava

joi 26 noiembrie 2009 la 20:02

Ma gandeam oare tratamente naturiste cu extracte din plante nu fac bine dintilor. Cum "dl Castor" are dintii sanatosi asa ar trebui sa ni-i ingrijim si noi.

sâmbătă 8 octombrie 2011 la 03:09