A citit cineva... Biblia?
Biblia... o carte veche de mii de ani. Inlatura tot ce e vechi, arhaic, cauta ca, dincolo de cuvintele scrise sa ii patrunzi mesajul, mesaj ce se vrea a fi inca actual (mii de oameni inca o citesc), si vei vedea ca vei ramine surprins ca iti vorbeste chiar... tie. Exista intrebari fundamentale pe care noi oamenii ni le punem si la care nu gasim un raspuns clar, si Biblia pretinde ca are acele raspunsuri si ni le ofera noua. Dincolo de cuvinte, ea se adreseaza sufletului nostru, inimii noastre insetate dupa fericire, dupa pace, dupa iubire. A citit-o cineva? Daca da, ce parere aveti despre ea? Am auzit pareri despre ea, fara ca persoana sa o fi frunzarit macar... Deci, daca nu sunteti in cunostiinta de cauza, nu va pronuntati. Si, daca nu ati citit-o inca, v-o recomand cu caldura. Nu va fi un timp pierdut lecturarea ei.
Viata este un banchet - nu privi mereu la ce ai pierdut sau ce nu poti avea, ci cauta sa te infrupti din ceea ce ea iti ofera - o multitudine de posibilitati!
postat: marţi 17 apr 2007 la 01:40
2379 vizite,
16 raspunsuri,
»
rozzyk
eu da...in afara de apocalipsa am citit-o pe toata...
elenacarmen
citesc cu mare drag din ea,o citesc si o recitesc,...imi regasesc linistea ,si ma simt extraordinar ,si o recomand si eu cu caldura celor care nu-si gasesc pacea in suflet,
sunt anumite capitole care sunt recomnadate pentru anumite stari ,e o carte de exceptie care merita cititta!
www.myspace.com/elenacarmen
http://elenacarmen777.hi5.com
Ascult EUROPAFM si asta ma bucura tot timpul!!!!!!!!!!
rozzyk
stiati ca (scuze)...:D...."cantarea cantarilor" e cea mai frumoasa scrisoare sa declaratie de dragoste din toate cartile..?....in viziunea unora....
sabin
Am studiato si am reflectato de multe ori parerea mea, este intalnire rasei umane cu o entitate EXTATERESTRA cea ce cred ca spune si EZECHIA cap 1 vers 1 ---cap 29 .parerea mea . Nu este vorba in VEDENIA lui EZECHIEL de o nava , oare ENOH unde a fost in ,,,CARTEA LUI ENOH .multe intrebari fara raspuns .de ce a zis GENEZA 1,4 ;Dumnezeu a vazut ca lumina era buna , oare EL nu a cunoscut LUMINA pana atunci ca este buna. Mii de intrebari as pune DAR NU AM CUI. Proverbele sunt cele mai minunate si REALE la fel si ECLESIASTUL. parerea mea. Si vorba lui SOLOMON cel INTELEPT totul e desertaciune si goana dupa vant .
levente
Nu pot sa zic ca am citit toata biblia dar am citit foarte multe parti din ea.Eu am simtit foarte bine dupa ce am citit un fragment din ea,nu stiu dar simti ca te vrajeste cuvintele scrise acolo.E parerea mea.
Arabela
Pana mai anul trcut,citeam din SFANTA BIBLIE,doar anumite capitole,care-mi placeau ,cel mai mult;incepand insa ,din acest an,am luat SFANTA BIBLIE, de la inceput,cu TESTAMENTUL VECHI, si am ajuns acum la cei 150 PSALMI ,ai LUI DAVID,SUNT DATATORI DE VIATA,DE SPERANTA,DE CREDINTA CEA ADEVARATA,simti cum te vindeci ,de tot necazul si de toata suferinta si grija zilei de maine.SFATUIESC,cu deosebita caldura sufleteasca,sa CITITI SFANTA BIBLIE,daca nu puteti de la inceput,macar TESTAMENTUL NOU!!! Va asigur,cu mana pe inima,.ca viata dvs.se va schimba in bine,cum nici n-ati gandit vreodata!!!Veti,simti ca plutiti in aceasta viata,si ca nimic nu este greui,sau imposibil de rezolvat!
Arabela
FELICITARI,cristi 202,ptr acest topic!
ucsarodut
HRISTOS A INVIAT!
Arabela
ADEVARAT A INVIAT!!! SI TOATE CELE BUNE TUTUROR!
Denis
Nu in intregime.