Curtea de Argeş: Parc cu o singură alee care pleacă de nicăieri şi duce nicăieri (AUDIO)

Este un parc amenajat la Curtea de Argeș în cadrul unui proiect finanțat din Fondul de Mediu are o singură alee care începe din iarbă și se termină tot în iarbă.

Aleea are cam 50-60 de metri şi arată ca o pistă de aterizare în miniatură.

Parcul e de fapt un spațiu verde de lângă sala de sport a municipiului, unde au mai fost plantați niște copaci și a fost amplasat un loc de joacă pentru copii. Părculețul a fost amenajat în completarea unei investiții realizată în zona Centrului de Cultură din oraş, în valoare de aproximativ 1,4 milioane de lei.

Proiectul a prevăzut amenajarea unui parc de peste 6.000 de metri pătrați în jurul clădirii Centrului de Cultură.

După ce s-a constatat că suprafața propusă pentru finanțare era mai mică decât se preconizase, a fost amenajat în completare și părculețul din vecinătatea sălii de sport.

Investiția a fost finalizată în anul 2015.

Curtea de Conturi, care a auditat investiţia, a cosntatat un prejudiciu de aproape 100.000 de lei.

 

sursa: agerpres.ro