Confidenţialitate

Bilete virtuale la meciul România-Finlanda

Cum spectatorii nu pot vedea din tribună meciul României cu Finlanda de joia viitoare, Federația de Fotbal îi invită pe suporteri să achiziționeze…bilete virtuale.

Oricine intră pe www.arenafanilor.ro își poate alege un loc virtual –la tribune sau la peluze.

Fotografiile fanilor urmează să fie prezentate în vestiarul naționalei.

 

Printre primii români care și-au achiziționat un bilet virtual pentru partida România-Finlanda s-a numărat și atacantul naționalei – Ciprian Marica.

El a postat pe Facebook un mesaj prin care îi cheamă pe suporteri să facă la fel și să susțină echipa în partida de joia viitoare: ”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată!”, a fost mesajul lui Marica.

Amintim, UEFA a decis cA reprezentativa României să dispute cu porţile înschise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016 – din cauza incidentelor de la partidele cu Ungaria şi Grecia.

FRF a lansat această campanie publicitară tocmai pentru a le da ocazia suporterilor să fie alături de națională – chiar dacă pot face acest lucru doar virtual.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc pe 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din București.