Confidenţialitate

Cum a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra în căsătorie – VIDEO

Invitată la Europa FM în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Andra și-a deschis sufletul și a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre viața ei.

După șapte ani de mariaj, Andra și Cătălin Măruță par în continuare foarte apropiați, iar prietenii îi văd ca pe un model de relație sănătoasă. Grijulii unul cu celălalt, Andra și Cătălin Măruță au avut grijă să-și păstreze și un spațiu intim, astfel încât să nu-și epuizeze relația trăind-o prea mult în tabloide și în lumina reflectoarelor. Ajutată de Andreea Esca să se relaxeze în studioul Europa FM, Andra a oferit o imagine completă a modului în care s-a sudat relația ei.

Le-a trebuit ceva timp vedetei TV Cătălin Măruță și cântăreței Andra pentru a avea prima întâlnire fără să fie în interes de serviciu. Andra a povestit cum a început totul:

Înainte să îi ceară mâna, Cătălin Măruță a discutat cu Andra despre căsătorie într-un magazin de mobilă. Cererea în căsătorie a venit apoi la un an distanță, după cum a mărturisit Andra la Europa FM.

”Cererea oficială a fost la Câmpia Turzii, la mine acasă, cu toți la masă, cu socrii, cu prietenii noștri […] Îți dai seama ce emoții, Măruță, ne-am ridicat amândoi în picioare și a spus că ar fi foarte frumos ca relația noastră să treaca la un alt nivel.  Era emoționat tot”, povestește Andra.

Cătălin Măruţă şi Andra s-au căsătorit religios în august 2008 la Biserica “Sfinţii Constantin şi Elena” din Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane, după ce Andra și Cătălin au avut cununia civilă pe 10 august, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.

La șapte ani de când au făcut acest pas, cuplul are doi copii și, după cum spune Andra, l-ar dori și pe al treilea.

”Vreau să fac mai mulți copii, mai fac unul, să zicem, dacă se poate”, a spus Andra la Europa FM.

Cea mai mare problemă în familia Măruță este timpul, cei doi având momente rare în care se pot bucura unul de celălalt, prolemă pe care Andra a ales să o rezolve simplu.

Emisiunea completă La Radio cu Andreea Esca și Andra poate fi urmărită video aici.