Confidenţialitate

Ștefănel Dan Marin (UNPR), noul primar interimar al Capitalei

Consilierul UNPR a fost desemnat prin votul a 39 de membri ai Consiliului General al Municipiului București si fără nici un vot “împotrivă”. Un singur vot a fost anulat. Functia de primar general al Capitalei a ramas vacant dupa ce Sorin Oprescu a fost suspendat fiind arestat preventiv pentru luare de mită.

Ștefănel Dan Marin a ajuns edil interimar al Capitalei dupa ce mai intai a fost ales in locul viceprimarului liberal Cornel Pieptea, care a renuntat la functie.

Consilierii PNL au propus o platformă-program cu prioritățile pe termen scurt pentru administrarea Bucureștiului, la care au aderat reprezentanții mai multor formațiuni politice reprezentate în Consiliul General al Municipiului București. S-a construit în acest fel o majoritate solidă care a agreat și candidatura lui Ștefănel Dan Marin.

Celălalt viceprimar, Dan Darabont , a anunțat că PSD nu are nicio propunere pentru interimatul din fruntea Bucurestiului si ca îl va sprijini pe Ștefănel Dan Marin pentru a nu fi nicio defecțiune de parcurs până la sfârșitul anului.

Singurul care a declarat că nu va vota desemnarea lui Ștefănel Marin primar interimar a fost reprezentantul consilierilor independenţi, Cristinel Deaconescu.

Noul primar general interimar s-a născut la 19 iulie 1976 în Turnu Măgurele, județul Teleorman. Este analist politic, licențiat în Științe Administrative.
Ștefănel Dan Marin a fost membru si consilier general ales pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbție de UNPR în iunie 2015.

Sursa foto: Mediafax