Confidenţialitate

Află totul despre parenting de la un specialist în domeniu: Doctor Laura Markham susține patru conferințe speciale în București

Pentru prima dată în România, Dr. Laura Markham, fondator www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică, susține patru conferințe speciale pe 14 și 15 noiembrie 2015, la Rin Grand Hotel, despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie: „Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”.

Conferințele se adresează tuturor celor care sunt interesați să afle cum să îndepărteze cei 3 „dușmani” ai fericirii – țipătul, cearta și pedeapsa – și să le înlocuiască rapid cu cei mai buni „prieteni”: conectarea, echilibrul, bucuria. „Sunt onorată și fericită că voi vizita România în luna noiembrie. Aștept cu nerăbdare să aflu care sunt provocările cu care se confruntă părinții români și ce greutăți întâmpină ei în procesul de creștere a copiilor. Sunt încântată că le voi putea împărtăși metoda mea metoda mea de parenting blând și că îi voi putea ajuta să își schimbe și să își transforme în bine relația pe care o au cu copiii”, a declarat dr. Laura Markham.

Pentru înscrieri la conferințe accesați acest link.

Sfaturile practice oferite de Dr. Laura Markham se bazează pe cele mai noi cercetări în domeniul psihologiei și neuroștiinței, întâlnirile cu acest specialist oferind cele mai potrivite unelte pentru a transforma starea cuiva în cazul unui dezechilibru, precum și ghiduri de intervenţie, sugestii de jocuri și de sprijin și inspirație pentru construirea unui plan de schimbare a vieții de familie.

„Dr. Laura Markham și-a făcut o misiune din a explica părinților că tot ceea ce numim “parenting” are legătură în primul rând cu ceea ce se petrece în sufletul părinților, și mai puțin cu comportamentele copiilor. Ea nu se rezumă să explice acest lucru, ci oferă și instrumentele practice pentru a ne îmbunătăți propria viață emoțională și pentru a putea să rămânem conectați cu copiii noștri chiar și în cele mai dificile momente. Pe scurt, participarea la Conferințele TOTUL DESPRE PARENTING este cel mai frumos cadou pe care îl putem face copiilor noștri”, spune Despina Bădescu, redactor-șef al platformei Totul despre mame.