Confidenţialitate

Soția polițistului Gheorghe Ionescu, accidentat mortal de șoferul turc, cere despăgubiri de 1 milion de euro

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu, accidentat mortal de cetățeanul turc Abdullah Ataș,  îi cere afaceristului despăgubiri de un milion de euro.

Femeia a anunțat că se constituie parte civilă în dosarul în care în care cetățeanul turc este cercetat pentru omor calificat.

Agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit în data de 21 august, după ce a stat 3 săptămâni în comă.

 

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu s-a prezentat în faţa procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, care îl cercetează pe omul de afaceri turc Abdullah Ataș pentru omor calificat.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, femeia vrea să se constituite parte civilă în acest proces și intenționează să îi ceară omului de afaceri despăgubiri de un milion de euro.

Accidentul în urma căruia poliţistul Gheorghe Ionescu a murit s-a produs la începutul lunii august, la intersecția străzilor Nicolae Caramfil și Şoseaua Pipera din Capitală.

Abdullah Ataș a refuzat să oprească la semnalul agentului și a dat cu mașina peste acesta, târându-l pe capotă aproximativ 350 de metri.

Agentul a suferit multiple traumatisme și a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, unde a stat în comă timp de 3 săptămâni – după care a decedat.

Omul de afaceri turc se află în prezent în arest preventiv.