Confidenţialitate

Celine Dion: Soțul meu vrea să moară în brațele mele

Soțul lui Celine Dion, bolnav de cancer, nu știe cât mai are de trăit, dar știe că vrea să moară în brațele ei. René Angélil, soțul cântăreței canadiene în vârstă de 47 de ani, suferă de cancer la gât și în ultimii doi ani a fost hrănit intravenos.

Celine Dion, care a anunțat în 2014 că ia o pauză de la concertele ei din Las Vegas pentru a avea grijă de Angélil, va reveni pe scenă joia aceasta, 27 august.

„Acel prim spectacol va fi fragil. Vor exista unele momente. De goliciune, de râs, de stângăcie, de distrugere în bucăți. Dar acesta este momentul întoarcerii – în caz contrar, doar lansez un album”, a declarat recent cântăreața pentru USA Today.

Dion a adăugat că nu e sigur dacă Angélil, în vârstă de 73 de ani, va fi într-o stare suficient de bună pentru a participa la spectacolul de joi.

„Am întrebat medicii de multe ori cât timp mai are, dacă mai are trei săptămâni, trei luni? René vrea să știe. Dar ei spun că nu știu”, a mai adăugat cântăreața, mamă a trei copii, care a povestit cu detalii emoționante discuțiile dureroase dintre ei:

„Îl întreb ‘Ești speriat? Înțeleg. Vorbește-mi despre asta’, a continuat Celine Dion. „Iar René îmi spune ‘Vreau să mor în brațele tale.’ Bine, în regulă, voi fi acolo, vei muri în brațele mele.”

În ciuda sănătății precare a soțului său, Dion spune că sarcina ei cea mai mare este să clarifice faptul că în final toată lumea va fi bine. „Voi avea grijă de copiii noștri. Vei veghea asupra noastră dintr-un alt loc.”

„Când vezi pe cineva care se luptă atât de intens, are un mare impact asupra ta. Ai două alegeri. Te uiți la soțul tău care e foarte bolnav și pe care nu îl poți ajuta și asta te omoară. Sau te uiți la soțul tău care e bolnav și spui ‘Am grijă de tine. Am eu grijă. Sunt aici. Va fi în regulă.’ S-ar putea ca genunchii să-ți tremure la final, dar când o persoană pe care o iubești cade și are nevoie de ajutor, nu e momentul să plângi. După aia, sigur. Dar nu încă.”

FOTO: Featureflash/ Shutterstock