Confidenţialitate

Șoferul turc care a accidentat grav un agent de la Brigada Rutieră a Capitalei, arestat preventiv în lipsă

Cetăţeanul turc – care în weekend a accidentat grav cu mașina un poliţist de la Rutieră din București – a fost arestat preventiv.

Mandatul a fost emis în lipsă pentru că șoferul se află internat în spital și nu poate fi, deocamdată, audiat.

Între timp, polițistul se află în continuare în comă și respiră cu ajutorul aparatelor.

Șoferul turc este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj și părăsirea locului accidentului.

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele probelor prelevate de către medici pentru a afla dacă acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Deocamdată, cetățeanul turc se află internat în spital și nu poate fi audiat – motiv pentru care mandatul pe numele său a fost emis în lipsă.

Accidentul s-a produs duminică dimineața, în jurul orei 3 și jumătate, la intersecția dintre străzile bucureștene Nicolae Caramfil și Soseaua Pipera.

Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat și l-a lovit. Agentul a rămas pe capota mașinii aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil.   Există indicii că șoferul turc a virat intenționat pentru cA acesta să cadă.

Polițistul a fost internat de urgență în spital, iar starea lui este gravă: se află în comă și respiră cu ajutorul aparatelor.

Cetățeanul turc a fugit de la locul accidentului și a fost prins la aproximativ doi kilometri, în judetul Ilfov, dupa ce a intrat cu mașina într-un gard.