Confidenţialitate

Cluj: Nunți la înălțime

Nuntă în cer la Cluj-Napoca! Opt cupluri au avut parte sambata de o ceremonie specială a cununiei civile. Aceștia au urcat pe o platformă care s-a înălțat la 52 de metri înălțime cu ajutorul unei macarale montate în Parcul Central.

Momente emoționante pentru tinerii care și-au unit sambata destinele în fața ofițerului stării civile, și anume primarul Emil Boc. Mirii, alături de familie și prieteni au avut ocazia, ca în cadrul unui eveniment al Capitalei Europene a Tineretului 2015, să aibă o ceremonie a căsătoriei ieșită din comun. Mai exact aceștia s-au urcat pe o platformă care s-a ridicat apoi la 52 de metri înălțime deasupra orașului și aici într-o atmosferă specială și romantică și-au exprimat consimțământul pentru căsătorie. Participanții au recunoscut că au avut emoții chiar dacă au participat și la o repetiție și au spus că momentele trăite la înălțime au fost cu totul impresionante.

Organizatorii spun că este prima dată în lume când se oficiază căsătorii la o asemenea înălțime. Paltfoma va găzdui sambata și o petrecere caritabilă la înălțime, participanții fiind selectați pe baza donațiilor făcute, iar duminica doritorii pot să ia contra cost micul dejun, prânzul și cina, tot la înălțime, deasupra orașului.

Sursa foto: Dan Bodea, Transilvania Reporter