Confidenţialitate

Băieţelul din Filipine nevoit să își facă temele la lumina unui restaurant a primit o bursă de studii

Băieţelul de 9 ani din Filipine nevoit să își facă temele la lumina unui restaurant McDonald’s a primit o bursă de studii după ce o imagine cu el a făcut înconjurul internetului și a impresionat zeci de mii de oameni.

Daniel Cabrera, care acum este în clasa a treia, a primit o bursă şcolară după ce a fost fotografiat făcându-şi temele la lumina unui restaurant McDonald’s. Băieţelul merge acolo în fiecare seară, pentru că acasă familia nu îşi permite să plătească curentul electric. Daniel îşi doreşte să devină medic sau poliţist, iar acum îşi poate urma visul, scrie International Business Times.

“Suntem încântaţi. Nu ştim ce o să facem cu toate aceste binecuvântări. Acum, Daniel nu va mai trebui să sufere pentru a-şi termina studiile. Este un băiat foarte studios şi determinat. Insită să meargă la şcoală chiar şi fără bani pentru prânz, pentru că nu am să îi dau. Întotdeauna îmi spune: “Mama, nu vreau să rămân sărac. Vreau să îmi îndeplinesc visele”, a spus mama băieţelului.

Atât copilul, cât şi mama sa au primit din toata lumea donaţii în bani, mâncare sau haine care le-au schimbat viaţa.

Imaginea cu băieţelul a impresionat o lume întreagă după ce studenta la medicină Joyce Torrefranca a postat poza cu el în timp de acesta îşi făcea temele pe o măsuţă la lumina din faţa restaurantului McDonald’s.

Foto: lifebuzz.com