Confidenţialitate

Mehedinți: Ispectoratul Școlar verifică situația de la colegiul ”Dierna” din Orșova / Fiica lui Adrian Duicu, fost președinte al CJ Mehedinți – suspectată că a copiat

Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, în legătură cu o posibilă fraudă la proba de chimie a Bacalaureatului la Colegiul Tehnic “Dierna” din Orşova, care o viza pe fiica lui Adrian Duicu.

În urma sesizării, la ieşirea din sala de examen, un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Însă, în momentul în care tânăra a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa avea dispozitive de transmisie de tip handsfree, mama ei , respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist. Acesta s-a ales cu câteva zgârâieturi.

Procurorii Parchetului Tribunalului Mehedinți au întocmit dosar penal în cazul fetei, fiind banuită că ar fi copiat la bacalaureat.

Elena Tudor:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Parchetul Judecătoriei Orșova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizează pe soția fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Mariana Duicu.